Börjar det vara dags att ta sitt pick och pack, ge sig iväg på den stora vandringen för att hitta sitt inre jag, och flytta till egen lägenhet? Det kommer en brytpunkt i varje ung mans liv när det är tid för förändring. Detta blogginlägg blir tillägnat alla unga män, i jakten på den ultimata ungkarlslyan, eller varför inte till alla äldre män också, som vill inreda sin ”man cave”?

Vi på e-ville har ett enormt utbud av prylar, gadgets, inredning och allt annat som passar perfekt för varje ung man och hans nya hem. Förutom inredning förevisas också praktiska hjälpmedel som med stor säkerhet underlättar ungkarlslivet. Blogginlägget är indelat enligt rummen i lägenheten, och vi går igenom prylar som behövs för varje rum i lyan. Urvalet av produkter har gjorts med stor omsorg för att passa som handen i handsken, men kom också ihåg att e-villes utbud av produkter uppgår till många tusen, och mer än hälften av dessa är produkter passar för män, oberoende av civil status och boendeform.

 

Tamburen / Hallen

 

15037-67707

Upphängningskrok -Kaststjärnan

Snygg upphängningskrok i form av en kaststjärna. Perfekt för varje Ninjahem och andra mindre nogräknade individer.

 

 

 

15017-66171

Samuraj paraply

Härligt paraply som liknar ett samurajsvärd! Perfekt för entusiasten, men är också en väldigt fin inredningsdetalj i hemmet!

 

 

8776-26577

Växtgubbe

Låt blommor, en kaktus eller gräs/ogräs växa i denna sköna gubbe. Gubben levereras i olika utföranden, osorterat.

 

 

 

6266-10266

Klättrande man nyckelhängare

Är dina nycklar alltid ute på vift? Ingen bra plats att hänga dem? Här har du lösningen. En rolig detalj till hemmet. Den klättrande mannen fästs mot en metallyta.

 

 

Vardagsrummet

 

15472-66840-thickboxDet viktigaste i vardagsrummet är ju spelkonsolen, eller hur? På grund av vårt enormt stora utbud, samt att varje ungkarl har sin egen favorit bland spelkonsoler, länkar vi helt enkelt bara till alla våra speltillbehör här, men vi vill ändå passa på att rekommendera våra konsolkylare samt alla våra controllers.

 

 

kran

Svävande & rinnande vattenkran med LED

Förbluffa dina vänner med denna häftiga dekoration! LED-belysningen gör att det ser ut som om det kontinuerligt rinner vatten ur den svävande kranen, ner i glaset. Fyll bara glaset med vatten och anslut sladden så kan du njuta av spektaklet.

 

 

ledslinga

5m Vattentät LED-ljusslinga med fjärrkontroll

Vattenfast LED-ljusslinga som skapar vackra ljuseffekter var du än placerar den. Den lyser i 15 olika färger och med den medföljande fjärrkontrollen kan du byta effekter och färger. ljusslingan är mycket böjbar och robust konstruerad, och den är flat för att den lätt ska gå att fästa på valfri plats. Dekorera ditt hem eller baren, utomhus eller inomhus!

 

9331-61276

 

Svävande vinflaskan

Supersnygg vinflaskställning som får det att se ut som att din vinflaska svävar i luften! En fin detalj i ditt hem som kommer att väcka uppmärksamhet hos dina gäster. Välj modell, finns både som rep samt som kedja.

 

12699-53705Trästockdyna

Denna kudde är både snygg och ovanlig. Passar bra in på exempelvis sommarstugan, jaktstugan eller varför inte i trädkojjan? Stoppningen är gjord av frigolitskum och tyget är av lycra.

 

 

 

11019-44259Jordglob med dryckeskran

Denna produkt ger stil till ditt kontorsbord eller kanske till festen. Passar perfekt i ett manligt inrett arbetsrum. Erbjud kollegorna eller grannarna ett glas de inte glömmer i första taget. Ett whiskyglas under kranen och ner i glaset faller jordglobens bästa dryck. Plats för upp till en liter dryck.

 

 

 

15582-67559Transwin Bluetooth 4.0 audiomottagare och sändare

Transwin Bluetooth-adapter gör att du kan lyssna på musik från en bluetooth-enhet i din gamla analoga stereo eller annan enhet som bara har ett 3,5mm stereouttag (eller RCA med en adapter) Du kan även ansluta en 3,5mm stereokabel från en analog enhet och sedan skicka iväg signalen till en högtalare eller enhet som stöder bluetooth.

 

13361-57390Android TV MINIX NEO X7 Quad-Core

Detta är en liten dator som kan anslutas till en TV med en HDMI-kabel. Filmer, videor och musik finns ofta på datorn och på Internet, men med denna box kan du njuta av dessa på din TV. Neo X5 Android-TV omvandlar din TV till en gigantisk surfplatta eller smarttelefon, och du har således användning för alla smarta appar och funktioner som går att ladda ner till dessa.

 

 

Sovrummet

 

5810-6532

LED-lampa ”dropp”

Denna dekorativa lampa är en kul detalj. Fyll påsen med vatten eller karamellfärg  så har du en väldigt speciell belysning.

 

 

 

3828-53461Snygg träklocka

Detta är en otroligt snygg, liten väckarklocka med många bra funktioner. Den skiljer sig från andra klockor med sin speciella trädesign och digitala visning av tiden. Förutom att fungera som väckarklocka visar den datum samt temperatur. Det inbyggda backup-batteriet gör att klockan även är i drift även under ett eventuellt strömavbrott.

 

6521-11159

 

Vikbräda för kläder

För dig som vill kunna vika dina kläder i lika fina staplar som i klädaffärerna. Med denna kan du vika både skjortor och byxor snabbt och enkelt, och du får betydligt mera rum i skåpen.

 

 

14208-62514NFC-stickers

Dessa stickers kan du programmera, så att när du håller telefonen i närheten av dessa så aktiveras funktionen i telefonen som klistermärket är programmerat till. Exempelvis kan du ha ett klistermärke i sovrummet, programmerat till att ställa in väckarklockan på väckning kl. 07.00 på morgonen. Det enda du behöver göra för att aktivera väckarklockan är således att hålla upp telefonen nära klistermärket.

 

Kök & matsal

 

mjolk

LED-lampa Mjölkglaset

Denna lampa ser ut som ett glas fyllt med mjölk. På riktigt är det dock en LED lampa som får hela glaset att lysa upp. Supersnygg! Finns i olika färger!

 

 

 

10171-39887

AK-47 Isbitsform

Rolig isbitsform som skapar iskuber som ser ut som AK-47 ammunition. Perfekta att ha t.ex. i bålen på festen för en lite häftigare dryck.

 

 

6285-10668

Knogjärnsmugg

Är blommiga små kaffekoppar inte riktigt din grej? Köp denna coola mugg istället!

 

 

 

11017-44249Brandsläckare / Törstsläckare

Gör dina kompisar avundsjuka på nästa fest med denna dryckeskaraff som ser ut som en brandsläckare! Brandsläckaren förvarar enkelt din valda dryck som du sedan kan servera upp i dina gästers glas via slangen. Släck dina vänners törst i ett svep!

 

 

5163-11422Shotglas av is

De bästa shotsen är iskalla! Och vad är det bästa sättet att säkerställa att de säkert kommer att konsumeras kallt? -Gör dem helt av is! Du slipper också vakna upp på morgonen till en massa tomma glas, då shottglasen redan är upptinade. Lätta att kasta i diskhon efter användning och glöm rengöring!

 

 

13366-57236Eggplus -äggstekningsmaskin

Kläck äggen i maskinen och tillsätt en grillsticka, när maskinen har stekt färdigt efter några minuter har du stekt ägg på en pinne. Tryck ner en knackkorv med äggen och du får en äggstekt knackorv! Gör häftiga snacks och mellanmål på ett enkelt sätt, tryck ner tomater, ost eller vad som helst för att göra smaskiga rullader, endast fantasin sätter gränsen!

 

12285-51739

Microhylla

Denna hylla gör det möjligt för dig att värma flera saker samtidigt i din mikrovågsugn. Otroligt praktiskt och bra exempelvis för en ungkarl!

 

 

 

8115-23462Salt & peppar Granater

Dessa salt- och peppar fördelare ser ut som granater. Kul design och en bra present till någon med en ungdomlig stil!

 

 

 

6051-8684Dödskalle Shotglas, 2st

Häftiga shotglas med en döskalle inuti. Häll bara i drycken som vanligt och dödskallen får en häftig färg. Njut av din dryck med stil och bjud vännerna på shots i dessa glas!

 

 

 

5236-2108

Ctrl-Alt-Del skålar

Ctrl-Alt-Del- skålar för en snyggare servering av dina snacks!

 

 

Kontoret

 

2515-599

Retroklocka

Snyggt heminredningselement! Denna klocka passar perfekt för dig som vill få lite retorkänsla i hemmet!

 

 

 

5906-7398

USB Kylskåp

Ett USB kylskåp gör ditt skrivbord till en ”coolare” plats att arbeta vid! Ha alltid en kall dryck (öl) eller mjölk till kaffet redo bredvid dig.

 

 

 

11919-48828

Safeclock

Håll dina värdesaker under uppsikt! Denna praktiska väggklocka gömmer en hemlig förvaring, i vilken du kan förvara t.ex. smycken, nycklar eller andra värdesaker.  Ingen kommer kunna gissa var du förvarar de viktiga sakerna med denna klocka som smälter in i inredningen!

 

 

13457-59421

Penna i form av en spruta

Rolig penna som ser ut som en spruta, komplett med ”nål”. laddad med färgglatt bläck, och levereras i osorterade färger!

 

 

Badrummet

 

8767-26545

WC-sticker -haren

Dekorera din toastol med en glad hare!

 

 

 

15031-67712

WC-Minigolf

Nu kan du äntligen öva på att putta medans du själv pruttar!
Solklar kombination som sparar mycket tid i vardagen och gör att du kan utföra två saker samtidigt, helt ostört.

 

 

tuttar

Tvål och Shampoo dispenser -Tuttar

Härlig dispenser i form av en vacker kvinnobyst. Fäst enkelt på väggen med de medföljande sugkopparna. Påfyllning av bysten sker enkelt från baksidan. Rymmer ca 3dl vardera.

 

 

 

13407-57486

Jedi Badrock

Cool badrock hämtad från Star Wars filmerna. Rocken har supermjukt teddytyg och är en perfekt present till alla Star Wars fans!

 

 

 

6424-11873

Euro € Toalettpapper

Visa dina gäster hur rik du är med detta roliga euro-toaletpapper. Och det är inte tal om några småsummor, utan 200 eurosedlar, det går bra nu! Passar både dig som är för eller emot ett euro-inträde…

 

 

 

10912-43625

LED-Duschmunstycke

Ett häftigt duschmunstycke som bringar färg i ditt duschande och badrum. LED-ljusen byter färg efter vattnets temperatur och växlar mellan blått, grönt och rött. Enkel att använda, du fäster bara munstycket där den gamla sitter och den är färdig att använda!

 

 

Balkongen / Uteplatsen

 

8087-23360

Bunker askkopp

Krigaren är stationerad i sin bunker, färdig att försvara balkongen!

 

 

 

15385-66539

Fågelholk Gymmet

Cool fågelholk av annorlunda design. Dekorera din trädgård med fågelholkar utöver det vanliga! Småfåglar äter mygg också, speciellt Flugsnappare fångar mygg i mängder, så har du mycket mygg kan ett gäng holkar hjälpa till med problemet!

 

 

13165-56053

BBQ-Set 18 delar

Prima 18-delars set för sommarens grillpartyn.

 

 

 

6064-46098

WiFi – Signalförstärkare

Dåligt med WiFi-täckning i huset? Skaffa en signalförstärkare och njut av WiFi där du själv vill befinna dig!

 

 

 

14271-62811Diel Pulse 5in1 -Bluetooth högtalare

Vad sägs om denna coola enhet, utrustad med 2st 3W högtalare, samt färgglada LED-lampor? Du kan ansluta högtalaren till en extern spelare med antingen 3,5mm kabel eller ansluta till din mobil med bluetooth. Förutom detta  kan du använda den som en mp3-spelare genom att sätta in ett minneskort med Mp3-filer! Den har även FM-radio, och du kan också använda det inbyggda batteriet till att överföra kraft till din mobil.

 

Övrigt

 

14534-64241Alkometer

En Alkomätare är ett bra verktyg dagen efter, som kan rädda både körkortet och andras liv. Denna batteridrivna alkoholmätare visar din promillehalt och är lätt att använda. Fungerar utomordentligt bra, och undertecknad har själv testat mätaren, den är verkligen exakt i mätningen!

 

 

5474-3828

Spionkamera i skepnad av brandvarnare

Spionkamera formad som en brandvarnare som smälter in i rummet. Håll koll på dina ägodelar utan att någon vet om det! För att se på alla våra övervakningsprodukter klickar du här.

 

 

6133-9372

Kapsylöppnar-ring

Cool ring att öppna ölen med! Bär den med stolthet!

 

 

 

12353-52397

Radiostyrd Kundvagn

Glöm alla quadcopters och andra flygande eländen, det är kundvagnar som gäller!!

 

 

 

14594-64418Ölbälte

Suveränt bälte som förenklar inmundigandet samt bärandet av ölen. Perfekt att använda på tillställningar, festivaler, svensexor, campingar och mycket mer! Bältet har plats för 6 burkar och går att justera 75-135cm. Bältet har även en hemlig blixtlåsförsedd ficka för kontanter och andra viktiga tillbehör.

 

 

14995-65553

 

Cigarettetui C-kassetten

Ska du röka, så rök då med stil! Etuiet är gjort av metall och format som en klassisk C-kassett. Går också att använda för annat än cigaretter, exempelvis som plånbok.
levereras i osorterade färger.

 

10548-41639

 

Plunta med tratt och snapsglas

En fickplunta är en bra present till en vän eller varför inte till dig själv. Stilren och snygg design och tillräckligt liten storlek för att följa med överallt.