OBS! Texten innehåller mycket utropstecken och beröm av produkter, men inget struntprat, allt är sant! I detta inlägg går jag igenom sommarens hetaste produkter, skaffar du dessa får du garanterat ut mer av sommaren. Huvudsyftet med inlägget samt informationen är alltså att DU skall njuta till det maximala i sommar 😉 Produkterna är slumpmässigt listade och det går inte att säga vilken av produkterna som är bäst, de är alla ypperliga produkter!

Radiostyrda bilar, med en topphastighet på upp till 50km/h

Vår webshop fick mer hastighet då produktchefen Alex utökade sortimentet på radiostyrda bilar. Några av dessa häftiga ”leksaker” har en maxfart på 50km/h tack vare fyrhjulsdriften. Bilarnas stomme är tillverkad av en nylonblandning vilket gör att de inte går sönder genast, till skillnad från plastskrotet man hittar på Ica Maxi. Man är aldrig för gammal för att leka och drifta med dessa! Jag skulle absolut vilja ha en, och min favorit är tuffingen Remo Monster Truck! (Modellen uppe i högra hörnet) Jisses vilket Monster!

Se hela sortimentet här!

Oukitels nya flaggskepp samt Xiaomis 4k modell

Nu har du chansen, sommarens snyggaste och coolaste telefoner är här! Jag vill nästan kalla den för en designtelefon, Oukitels nya läckerbit K10000 PRO är en uppgradering av den redan kända K10000 modellen. Ett batteri på 10000mAh bidrar till att du kan följa med nyheterna på sommarstugan utan att hela tiden ladda telefonen, och som grädden på tårtan har den quick charge, skarp och stor skärm samt en 8-core processor. Det som också glädjer mig är tillbehören som medföljer, inte som när du köper en iPhone, du är tvungen att köpa allt skilt. Ett annat stort plus är det smäckra lädret som pryder telefonens baksida och gör att telefonen känns skön och passformen i handen är verkligen bra!

 

Alla kanske inte hört om Xiaomi än, men tro mig, dom kommer ta världen med storm. Nyheten Xiaomi Mi Note 2 Global 5.7” är modellen jag föredrar i sommar, den har allt! 3D glasskal, en kamera på 22.56mpix från Sony, möjlighet till 4k videoinspelning, en högklassig Snapdragon processor och det nya operativsystemet MIUI 8 GLOBAL är bara ett fåtal av de delikatesser telefonen bjuder på. Jag anser att sommarsortimentet i år är av bästa klass och denna telefon tävlar garanterat om förstapriset! Global-versionen på operativsystemet gör att du har google apps färdigt installerade och inga onödiga kinesiska appar finns med. Det är sällsynt med Global i lurarna färdigt från fabrik, så denna lur är något som verkligen rekommenderas!

Tidigare i somras läste jag också en väldigt spännande och intressant nyhet. ” Nokia har i ett pressmeddelande avslöjat att man tecknat ett patentavtal med den kinesiska elektronikjätten Xiaomi. Patentet ska bland annat täcka in korslicenser för mobilstandarder av olika slag. Xiaomi har även köpt patenttillgångar från Nokia i samband med att avtalet upprättats. De båda företagen ska dessutom titta närmare på möjligheten att samarbeta kring Internet of Things (sakernas internet), augmented reality, artificiell intelligens och VR, skriver Computer Sweden.” Du kan läsa nyheten här. Väldigt spännande tider framöver, detta kan bli stort!

 

Elkickbike & Hoverboards

Vårt sortiment av elfordon begränsas inte bara till cyklar, utan hos oss finns även hoverboards och andra elfordon. E-drift Hoverboard 6.5” är väldigt populär, och med tanke på recensionerna har kunderna varit mycket nöjda. Läs recensionerna och skaffa en hoverboard billigt hos oss! Ett billigt pris betyder inte alltid dålig kvalitet, speciellt inte när det gäller dessa hoverboards, de har högklassiga och brandsäkra batterier. Balansbrädorna skickas från Finska lagret och leveranstiden är därför kortare, och momsen är färdigt pålagt på priset till skillnad från om du handlar från vårt centrallager.

Som nyhet hos oss hittar du nu också e-scooter Lite-Kickboard, den är hopfällbar och transporteras lätt tack vare vikten, bara 8kg! En ypperligt gjord produkt för stadskörning och fint asfalterade gator. 5” runflat däck, coola fälgar, upplyst LCD-skärm och LED körljus mm. Glorifieringen av denna produkt tar inte slut, priset är billigt, produkten är cool och lagret kommer garanterat inte att räcka åt alla! Var SNABB! 🙂

 

Tronsmart T2 Bluetooth-högtalare

Strandhäng, parkmys eller en picknick utan musik? Det låter okvalificerat i mina öron, ett måste är alltså en BT-högtalare för sommarens alla aktiviteter. Produktchefens val blir Tronsmart T2 Bluetooth-högtalaren, och kundernas recensioner bevisar att det inte är vilken som helst leksak i fråga. Ett stort plus för IPX56-skyddet och 12 timmars batteritid. När du parkopplar två högtalare får du ett stereoljud och bra ljudkvalitet, tack vare detta lämpar den även sig t.ex. i hemmet. BOOM! Den går också bra ihop med datorn.
Mer om produkten: Tronsmart T2 Bluetooth-högtalare

 

En hängmatta för två

Hängmattan är sommarens enligt mig skönaste produkt, passar utmärkt till sommarstugan, på jorden runt resan, festivaler, terrassen och på gården! Mattan är tillverkad av högkvalitativt fallskärmstyg, packas med i ett litet utrymme, och väger nästan ingenting. Produkten har en behändig förvaringsficka för vattenflaskan, eller rättare sagt ölburken 😉 Recensionerna får tala för sig! Slutligen gissa vad? Hängmattan är den billigaste i dess slag!
Är du kräsen? Då är Arctic Mate XL modellen för dig, den har insytt myggnät och vill du sova och se på stjärnorna är detta produkten för dig! Gå in och läs mer här.

 

 

Flingi pop-up tält för 4-5 personer

Att tälta är skönt, men inte lika skönt att montera upp trasselverket. När man är ute och hajkar måste dagen planeras väl för att slippa tältmontering i mörkret. Störande. Eller dyker du upp på festivalen lullig och lite sen? Då är detta tält lösningen för just dig! Äger du ett Flingi Pop-up tält sköter det jobbet för dig. Öppna tältpåsen och kasta det i luften och VIPS – tältet är monterat på bara någon minut. Det samma gäller när tältet ska ner igen…då är man ofta i sämre skick än dagen innan. Med detta tält kan du lätt fokusera på roliga saker istället för montering!

Nedan en video på hur detta går till i verkligheten.


 

Flingi luftsoffa

Nu är den här! Fjolårets hit-produkt, luftsoffan! Liksom hängmattan är denna produkt ett måste var du än rör dig i sommar. På stranden är denna utmärkt, där hängmattan kan vara svår att sätta upp. Att fylla denna är löjligt lätt, öppna mynningen och dra den genom luften,  rulla därefter ihop öppningen och stäng med snabblåset. Akta så du inte somnar och bränner dig i solen!
En riktigt glad och skön sommar från hela teamet på e-ville! 😊