m

Sommaren är här vilket innebär stugsäsong! För att du ska få det lättare har vi gjort en packlista med produkter vi rekommenderar och listat upp de absolut bästa måste-ha tillbehören som gör din stugsäsong mera trivsam.

Rese sysselsättning

Alla är vi bekanta med frågan av dom som sitter på bakbänken: ”när är vi framme?”. Varför inte skaffa till dina barn något som tar upp deras koncentration under färden så att du kan koncentrera dig på körningen? Ett bra exempel är en bilskärm med USB-port och minneskortplats som barnen kan använda för att se på tecknad film.

Bli av med flygfäna

Under stugsäsongen stöter du oftast på något som bits och för oljud, nämligen alla älskade myggor. Nja, så mycket gillar vi dem inte och vi håller dem helst utanför huset. Fönster lönar sig att skydda med myggnät och till dörren är det perfekt med ett myggnät med magneter, det fungerar klockrent även om du har husdjur eller om det blåser. Här hittar du alla våra schas-produkter!

Båten i vattnet

Är din utrustning i skick för yachten du har parkerad bredvid bryggan? Har flytvästen blivit för liten? Hos e-ville hittar du även en Båt-kategori med produkter för både säkerhet, nöje och praktiska lösningar.

fishing-1572408_1280-768x512

Ut och fiska

När båten äntligen är i vattnet så bär det iväg på den obligatoriska första fiskefärden. Kvällen har du under kontroll med dessa tillbehör från vår fiskeavdelning. Under båtfärden kan du även hålla koll på grannskapet med en mini-kikare.

Koppla av

Det allra viktigaste under semestern är att ta det lugnt. Ingen kan påstå, att inte en ordentlig hammock är det allra viktigaste för den ultimata avkopplingen. Med vår XL-Stora hammock utrustad med myggnät behöver du inte strida med mygg eller andra små flygande parasiter utan du kan njuta fullt ut av semestern. Barnen behöver inte heller vänta på sin tur eftersom den rymmer två personer utmärkt.

hammock-425773_1280

Träna

Sveriges sommar är den bästa tiden på året att hålla på med aktiviteter utomhus, därför har vi lagt till i sortimentet utrustning för att campa i naturen. Ordentliga tillbehör för detta hittar du här. Ifall du ännu hittar tid för hobbyn som motion kan du ta med en uppblåsbar SUP-bräda och åka ut på vattnet. Ifall detta låter för jobbigt kan du även ta en munk-simring runt dig som även bär en tyngre livsnjutare. Glöm inte heller att ölen också behöver flythjälp, och den hittar du här.

Vad sker i världen?

Ibland kan det kännas små-jobbigt ifall du inte alls vet vad som försiggår runtom i världen. Med hjälp av en bärbar rese-radio håller du dig uppdaterad, och du kan även ta med den ut i blåbärsskogen för att skrämma björnar. Ifall du inte orkar höra på radion eller signalen blir svag inne i urskogen så stöder den även MP3-filer så att du kan lyssna på favoritmusiken utan extra störningar.

Ljus till alla

Kvällarna på sommaren kan bli mörka och det lönar sig för utedass-besöken att ta med en stark lampa. Med denna 800 lumens starka lampa lyser du  inte bara upp vägen utan även din omgivning och ända upp till 500 meter bort. Den passar perfekt som sökarljus i båten, och när stugsäsongen är över kan du förvara lampan i bakluckan på din bil i väntan på äventyr under hösten.

Håll objudna gäster borta

När stugbesöket är över och det är dags att återvända hem känns det underlättande att lämna stugan när man vet att den övervakas med hjälp av Starcams övervakningskamera gjord för utebruk. Den kan du styra med hjälp av appen var som helst och när som helst. Ifall WiFi inte är tillgängligt har vi även en viltkamera som skickar bilder via MMS till din telefon.

cottage-1689224_1280-768x512
Ha en trevlig och avslappnande sommar alla e-villes kunder och läsare!