Letar du efter en internationell roll inom kundservice? Slår ditt hjärta för kundservice, interaktion, hjälp och gott humör? Längtar du efter ett jobb där du kan utveckla dina egna färdigheter i onlineshoppingens dynamiska värld och dessutom i hjärtat av Bangkok? Om ditt svar är ja, ansök om rollen hos e-ville idag!

Vilka är vi?

e-ville.com är ett finskt e-handelsföretag som är en del av den finska elektronikjätten Verkkokauappa.com. Teamet på e-ville ansvarar för all internationell försäljning för Verkkokauppa.com och detta inkluderar den egna webbutiken, återförsäljare samt marknadsplatser.  I sortimentet hittar du olika typer av hemelektronik med inriktning på kända varumärken. Företaget är i ett skede där det expanderar på de nordiska marknaderna och därmed söker vi en till medarbetare till vårt kundtjänst-team. Ett av företagets tre globala kontor ligger i Bangkok och där 14 anställda arbetar med marknadsföring, B2B-försäljning samt kundtjänst och det är hit vi söker förstärkning.

Vi söker en anställd till vårt kundtjänst-team i Bangkok, Thailands häftiga huvudstad. Bangkok är en internationell smältdegel där västerländska och asiatiska kulturer möts. Det kallas också ofta för ”världens mathuvudstad”. Prisnivån skiljer sig också klart från Sverige, eftersom särskilt basutgifter som boende och mat är mycket överkomliga.

Vårt fräscha kontor ligger i centrum intill  BTS tågstation, varifrån det finns utmärkta transportförbindelser till olika delar av metropolen med ca 15 miljoner invånare. ”Den stora mangon”  erbjuder också bra transportförbindelser runt Asien. Det ska också nämnas att det är väldigt lätt att ta enkelt sig till de gyllene sandstränderna härifrån.

Vem är du?

Vi söker 1-2 anställda för att hjälpa till med vår kundservice och tjänsteutveckling. I dina arbetsuppgifter ingår kundtjänst i olika kanaler (e-post, telefon, chatt & sociala medier). Vi söker en anställd som kan börja så snart som möjligt  ange även dina önskemål om startdatum för jobbet.

Du förväntas ha en öppen och serviceinriktad attityd. Det är väldigt meriterande om du har arbetat med kundtjänst tidigare. Då vi arbetar på ett flertal olika internationella marknader så anses kunskaper i danska eller andra nordiska språk ses som en fördel. Vi använder även engelska varje dag i vår internationella arbetsmiljö. 

Varför jobba hos oss?

Att arbeta för e-ville och Verkokauppa.com innebär en spännande utmaning i ett växande och dynamiskt företag som karaktäriseras av innovation och framtidsanda. Du får möjligheten att utveckla dig själv i din roll inom kundtjänst då du får ta mycket eget ansvar och har mycket egen beslutanderätt i ditt arbete. Dessutom erbjuder vi flexibel stationeringsort men om du har möjlighet ser vi gärna att du vill flytta till Bangkok och ansluter dig till vårt team här.

När ska du börja?

Vi hoppas att du gärna kan börja jobba med oss så snart som möjligt! Vi förstår däremot om du har en uppsägningstid hos en nuvarande arbetsgivare eller liknande.

Ansökan

Fråga gärna om mer information eller skicka in din ansökan på engelska till [email protected]. Nämn i ditt personliga brev när du har möjlighet att börja. Bifoga även CV. Ansökningsperioden stänger 2024-01-31 och startdatum ju tidigare desto bättre.

Vi ser fram emot din ansökan!