Vilka är vi?

Nätbutiken e-ville.com är ett finskt e-handelsföretag med drygt 35 anställda. I sortimentet hittar du bland annat telefoner, fritids- och jaktprodukter samt olika typer av elektronik. Företaget är i ett skede där det expanderar på den svenska marknaden och därmed söker vi en till medarbetare till vårt svenska team.

Under de 11 åren som företaget existerat har produktsortimentet och hela teamet utvecklats, och även e-ville har spridit ut sig geografiskt. Huvudkontoret ligger numera i IT-metropolen Shenzhen i Kina där vi har våra egna produktchefer, en logistikavdelning och vårt egna sourcing-team. e-ville har även lager, butik samt reparation & service i Mäntsälä, Finland. Företagets tredje kontor ligger i Bangkok där 6 anställda arbetar med kundtjänst och marknadsföring och det är hit vi söker förstärkning.

Vad kommer du att arbeta med?

De två huvudsakliga grupperna av arbetsuppgifter är inom kundservice och marknadsföring. Marknadsföringen sker mestadels genom att skriva produktbeskrivningar samt att skapa material för Google Ads, Facebook och Instagram. Utöver detta finns det goda utvecklingsmöjligheter och vi är därmed intresserad av vad dina specialkunskaper är.

Vem söker vi?

Vi söker en driven, serviceinriktad och teknikintresserad teamarbetare som tar stort eget ansvar. Utbildningar på gymnasial- och eftergymnasial nivå som premieras är inom företagsekonomi, systemvetenskap, datavetenskap, informationsteknologi, grafisk design eller liknande. Som fördelar anses möjlighet till längre arbetsförhållande, bra språkkunskap i svenska och engelska. Finska anses som ett plus men är inget krav. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst och digital marknadsföring som Smartly, Adwords och SEO är meriterande. Vi uppskattar ansökningar från alla personer för att uppnå en diversifierad arbetskår. För att söka fast anställning bör du vara minst 22 år gammal på grund av visumbestämmelserna i Thailand. Vi tar även emot praktikansökningar med minst 5 månaders utbildningsbaserad praktik.

Varför jobba hos oss?

Att arbeta för e-ville innebär en spännande utmaning i ett växande och dynamiskt företag som karaktäriseras av innovation och framtidsanda. Du får möjligheten att bo och arbeta utomlands, en ordentlig erfarenhet och förståelse för internationell e-handel samt den snabba teknologiutvecklingen i Kina. Vid en utlandsflytt hjälper vi dig med de praktiska sakerna som arbetsvisum, att hitta en lägenhet och bli bekant med arbetsomgivningen. En fördel vore ändå om du är självständig och äventyrslysten vilka även är egenskaper som efterfrågas i din arbetsroll.

Ansökan

Fråga gärna om mer information eller skicka in din ansökan på engelska till [email protected]. Nämn i ditt personliga brev när du har möjlighet att börja och om du söker fast anställning eller en praktikplats. Bifoga även CV och löneanspråk. Ansökningsperioden stänger 2018-10-07 och startdatum ju tidigare desto bättre.

 

Vi ser fram emot din ansökan!