Vilka är vi?

Nätbutiken e-ville.com är ett finskt e-handelsföretag med drygt 45 anställda. I sortimentet hittar du bland annat telefoner, fritids- och jaktprodukter samt olika typer av elektronik. Företaget är i ett skede där det expanderar på de nordiska marknaderna och därmed söker vi en till medarbetare till vårt marknadsföringsteam.

Under de 15 åren som företaget existerat har produktsortimentet och teamet utvecklats, och även e-ville har spridit ut sig geografiskt. Huvudkontoret har nyligen flyttat till Finland medan vi har kvar ett eget sourcingteam i Shenzhen, Kina. Företagets tredje kontor ligger i Bangkok där 12 anställda arbetar med marknadsföring och B2B-försäljning och det är hit vi söker förstärkning.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen – antingen från ett tidigare e-handelsbolag eller från en marknadsföringsbyrå. Under dina tidigare anställningar har du arbetat operativt med annonsering via Google Search Ads, Google Shopping samt webbanalysprogram som exempalvis Google Analytics. Dessutom är det meriterande om du tidigare har erfarenhet av feedbaserad marknadsföring via sociala medier, prisjämförelsesidor eller tredjepartsäljplattformar.

Vi värderar framförallt din kreativitet i kombination med god förståelse för statistik och analys.
Eftersom du kommer med kollegor både i markandsföringsteamet och produktteamet ser vi att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp. Med god kommunikation, högt i tak och ett gemensamt mål gör ni vad som krävs för att alltid leverera på topp. Vi uppskattar ansökningar från alla personer för att uppnå en diversifierad arbetskår som vi tror är ett av sätten att lyckas som företag på lång sikt.

Detta ska du jobba med:

Fortsatt utveckla strategier för e-villes betalda närvaro på Google Ads, både med Google Search Ads samt Google Shopping. Utveckling av prisjämförelsesidor, feedbaserad marknadsföring via sociala medier samt försäljning via tredjepartsäljplattformar som CDON och Amazon.

Dagligen administrera, kvalitetssäkra och optimera annonskampanjer i de ovanstående marknadsföringskanalerna. Du strävar ständigt efter att öka avkastning från plattformarna och resultaten utvärderas efter KPI:er som bl.a. ROAS & CPA.

Proaktivt ansvara över att e-ville utnyttjar marknadsföringsplattformarnas potential och är up to date med de senaste funktionerna i dessa.

Som den enda svenskspråkiga i marknadsföringsteamet kommer du även arbeta med att översätta och optimera content för kampanjer och butiksfunktioner.

Analysera data i Google Analytics och interna rapporteringssystem.

Varför jobba hos oss?

Att arbeta för e-ville innebär en spännande utmaning i ett växande och dynamiskt företag som karaktäriseras av innovation och framtidsanda. Du får möjligheten att utveckla dig själv i din roll som marknadsförare då du får ta mycket eget ansvar och har mycket egen beslutanderätt i ditt arbete. Dessutom erbjuder vi flexibel stationeringsort men om du har möjlighet ser vi gärna att du vill flytta till Bangkok och ansluter dig till vårt team här.

När ska du börja?

Vi hoppas att du gärna kan börja jobba med oss så snart som möjligt! Vi förstår däremot om du har en uppsägningstid hos en nuvarande arbetsgivare eller liknande.

Ansökan

Fråga gärna om mer information eller skicka in din ansökan på engelska till [email protected]. Nämn i ditt personliga brev när du har möjlighet att börja. Bifoga även CV och löneanspråk. Ansökningsperioden stänger 2022-05-18 och startdatum ju tidigare desto bättre.

Vi ser fram emot din ansökan!