Nätbutiken e-ville.com är ett elektronikföretag med drygt 30 anställda. I sortimentet hittar du bland annat telefoner, gamingprodukter samt även fritids- och Lifestyle produkter.

Ville Majanen grundade e-ville år 2006, samtidigt som han var utbytesstuderande i Hong Kong. Han insåg då hur billiga priserna var i Kina, och bestämde sig snabbt för att även erbjuda dessa produkter för Nordiska konsumenter.

Under årens gång har produktsortimentet och hela teamet utvecklats, men även e-ville har spritt ut sig. Huvudkontoret hittas numera inte i Hong Kong, utan flyttades istället till IT-metropolen och glödheta kinesiska IT-sektorn Shenzhen! I staden som tagit upp kampen med Silicon Valley jobbar 8 finska produktchefer, som ständigt testar fabrikernas nyhetsprodukter, har hand om kvalitetskontroller och till och med får skapa egna produkter samt ha hand om tillverkning. Som hjälp för produktcheferna har vi ett Kinesiskt Sourcing-team, ett team med kvalitetsingenjörer och en marknadsföringsavdelning. Utöver detta har vi ett logistikteam samt kollegor som arbetar i lagret och i samband med det.

e-ville har även lager, butik samt reparation & service i Finland. I södra Finland, Mäntsälä arbetar 5 fulltidsanställda, i direkt närhet till kunderna.

Har du koll på det svenska och engelska språket? Tycker du om att hjälpa människor samt lösa problem?

Vi är alltid intresserade av innovativa talanger, energiska och äventyrsvilliga förstärkningar till teamet. Just nu söker vi 1 person som kunde sköta den Svenska sidan på e-ville. Arbetsplatsen är belägen i centrala Bangkok, där vi öppnade kontor 2017. Enheten i Thailand består av produktchef Antti, Marknadsföringsansvarige Olli, kundserviceansvarige Jukka samt nykomlingen Marko som sköter den finska kundservicen. Till huvudsakliga arbetsuppgifter hör produktbeskrivningar, kundservice på svenska och marknadsföringsansvar, men även spännande utvecklingsuppgifter. I samband med kundservice finns också chans till marknadsförings- samt försäljningsarbete för ”egna kunder” .

 

Lämplig utbildning kunde exempelvis vara tradenom, datanom eller elektriker, men det är inte ett måste. Om du söker fast anställning bör du vara minst 22 år gammal på grund av visumbestämmelserna i Thailand. Vi beaktar även praktikansökningar (minst 5 månaders utbildningsbaserad praktik)

Som fördelar anses möjlighet till längre arbetsförhållande, bra språkkunskap i Svenska samt Engelska, tidigare erfarenhet inom kundservice och bildbehandling. Även ett plus ifall du har erfarenhet inom vistelse utomlands eller kan Finska, vilket heller inte är nödvändigt! Ifall du har kunskap inom digital marknadsföring som Smartly, Adwords och SEO är detta ett stort plus! Vi betalar även lite kompensation för praktikanter, fixar arbetsvisum, hjälper dig med praktiska saker som att hitta lägenhet och bli bekant med arbetsomgivningen. En fördel vore ändå om du är självständig, företagsam och äventyrsvillig, så du slipper packa väskorna och hoppa på mjölktåget hem genast.

Fråga efter mer information eller skicka in din ansökan på engelska på [email protected]. Nämn när du kunde börja och om det är frågan om fast anställning eller praktikplats. Bifoga även CV och lönebegäran. Ansökningsperioden stänger 30. april 2018.