Källa: inlägg av Ville Majanen @ blog.e-ville.com

e-ville hanterar varje år cirka 80.000 paket. De flesta av dem är av mindre storlek och går  till finländska konsumenter. Vi använder främst förpackningarna som  många av er har blivit bekanta med, de gulorangefärgade bubbelplastkuverten. Eftersom vi beställer förpackningsmaterial direkt från kinesiska fabriker i stora kvantiteter är grossistpriset vi betalar mycket förmånligt.

Bubbelplastbrev finns nu i e-ville’s webbutik, från 0,25 € / st

P0Q9ZraDWV

Folk nuförtiden är väldigt företagsamma och säljer och köper mycket på internet, både begagnat och nytt. Därför har vi valt att sälja dessa förpackningsmaterial, inte bara till privatpersoner, utan också till företag som hanterar stora mängder paket. Förpackningsmaterialen har låg vikt, så därför kan vi erbjuda ett lågt pris, eftersom fraktkostnaderna inte är så höga. (vi betalar alltid frakt enligt vikten på paketen vi skickar till er) Om du har vänner, släktingar eller personer som du ofta skickar paket till, är detta ett bra tillfälle att bunkra upp med bubbelplastbrev.

Bubbelplastbreven säljs i förpackningar om: 1st, 4st, 10st, 25st, 50st, och 100st.

Tillgängliga storlekar av kuverten är för närvarande:

16 x 16 cm – 1 st = 2kr
19 x 23 cm – 1st = 3kr
22 x 25 cm – 1 st = 4kr
25 x 30 cm – 1 st = 5kr
30 x 36 cm – 1 st = 6kr
40 x 50 cm – 1 st = 12kr

Fråga efter en offert för större partier på engelska: [email protected]

Beställ stora partier från nätbutiken via Kinas sjötransport

Försäljning av förpackningsmaterial kontinuerligt eller med stora volymer kräver en överenskommelse med e-ville’s grossist säljteam. Särskilt större storlekar på bubbelplastbreven väger förvånandsvärt mycket. Redan 50 stycken 25 x 30 cm bubbleplastbrev väger 2 kg. Med flygpost lönar det sig inte längre att skicka vikter på över 10kg eftersom frakten blir för dyr. En 20 fots containerleverans till Sverige kommer att kosta runt 14000kr och rymmer tiotusentals kuvert. Frakt med lastfartyg från Kina till Sverige tar ungefär en månad. Vid leverans av en del av en container tar det oftast lite längre tid, eftersom containern behöver fyllas upp med någon annans leveranser också.

Kontakta e-ville och berätta vad du är intresserad av så kan vi räkna ut ett individuellt pris på förpackningsmaterialen samt frakten till Sverige. Kuverten och materialen går också att få med färdigt printade logotyper och flerfärgstryck, och även färdiga reklamblad, broschyrer samt mottagningsbrev går att ordna.

[email protected] / ville.majanen @ e-ville.com3