Efter stor succé på den finska marknaden är vi nu riktigt glada att kunna erbjuda våra svenska kunder cyklarna från X-TREME.

Nu har vi riktigt bra priser under lanseringen! Cyklarna från X-TREME har blivit mycket omtyckta hos våra finska kunder. Vi är inte särskilt förvånade, dessa cyklar håller riktig hög kvalitet och har mycket bra komponenter från bland annat välkända Shimano. Spana in våra riktigt fina cyklar här!

Titta till exempel på våran superfräcka Fatbike för barn! Detta måste vara något som många barn drömmer om.
En 20-tums Mini-Fatbike med riktigt hög kvalitet, en perfekt present för ditt barn nu när våren och sommaren står för dörren. 21 Shimanoväxlar, skivbromsar fram och bak, hydraliska stötdämpare och riktigt tjocka däck! Dessa cyklar är riktigt roliga och bekväma att cykla på!
När man har en sån här grym cykel gäller det att låsa fast den. Ett rejält lås med alarmsiren på 110 decibel gör garanterat så att tjuven får eld i baken när den börjar tjuta.

 

20-tums X-TREME Mini-Fatbike med 4″ tjocka däck

Givetvis lanseras Fatbikes för vuxna också. Kanske skulle en tur på skogsstigen tillsammans med ditt barn vara något? En fatbike var och se ut som grymmaste cykelparet!

Vad sägs om denna brutala skönhet? 26-tums Fatbike X-TREME PRO med 4-tum tjocka däck, 30 mjuka och smidiga växlar från kvalitativa Shimano. Riktigt bra hydraliska stötdämpare som är justerbara samt låsbara. Wellgo aluminiumpedaler med piggar för att hålla tassarna på plats.

26-tums Fatbike X-TREME PRO

Vi har även plockat in en riktigt prisvärd Citybike som är både snygg och mycket bekväm att cykla på. Perfekt för dig som bor i stan och vill cykla till jobbet. X-TREME XT Black är enväxlad!
Rugga dock inte tillbaka på grund av det. Undertecknad kan garantera att den har mycket bra utväxling för att cykla i urbana områden. Ja, den är inte gjord för att cykla i 45 km/h nedför en backe men det är inte jag heller.
Tanken med denna cykel är att kunna erbjuda våra urbana kunder en snygg och stilren samt prisvärd cykel för att du bekvämt ska kunna transportera dig själv till campus eller jobbet.

X-TREME XT Black Citybike

Vikbar minicykel

Ibland vill man ha en riktigt smidig cykel som inte tar så mycket plats. Alla som har campat vet att utrymmet många gånger är begränsat. e-ville.com har lösningen till dig!

Kika på denna ruskigt fräcka vikbara minicykel från X-TREME!
Denna smidiga cykel viker du snabbt och lätt ihop, perfekt för att stuva in i husvagnen eller bak i bilen.
Eller varför inte ha den som stadscykel, vik ihop den när du kommer fram till jobbet och placera den bredvid skrivbordet!

X-TREME XT Mini 14″

Kika på videon och bilda dig en egen uppfattning.

Lås din cykel

Våra fräcka cyklar är naturligtvis omtyckta av tjuvar. Investera därför i ett vajerlås med alarmsiren på 110 db.
Det kommer definitivt inte vara uppskattat bland områdets cykeltjuvar eller kontorets kakmarodör!
Användningsområdet för ett sådant lås är givetvis brett, allt från att låsa fast kaffekoppen till kakburken, semesterschemat och cykeln!