Oukitel WP2 högsta betyg bland stöttåliga telefoner i Svensk Jakt nr.6 2019!

”Totalt sett är det en prisvärd och kraftfull telefon med få minus utöver att den är lite otymplig.
Den passar utmärkt för den med stora händer och fingrar.”
-Svensk Jakt nr. 6 2019

Oukitel WP2

Denna modell är IP68-klassad vilket innebär att den är både helt vattentät samt stöttålig. Batteriet är på hela 10,000 mAh så du kan utan problem använda telefonen i 4-6 dagar mellan laddningarna. Perfekt för dig som behöver en smartphone som klarar av tuff användning!  En utmärkt telefon för dig som jagar ock kräver både kvalitet och hållbarhet. Du hittar den här!

”Stor och lättjobbad skärm med behagligt ljus. Fungerar även bra i starkt solljus. Den med lindrigt behov av
läsglasögon klarar av mobilen utan. ”
-Svensk Jakt nr. 6 2019

Stor och klar skärm på 6-tum gör att den lämpar sig väldigt väl för dig som använder pejl på telefonen. Bäst mottagning i testet.
Vattentät och stöttålig så du kan vara säker på att du har en telefon som tål lite hårdare tag. Du behöver inte oroa dig om det regnar och telefonen blir blöt, det klarar till och med nedsänkning i vatten. Skärmen är exakt och den är inte känslig för vatten på samma sätt som många andra telefoner. Denna kan lätta användas även om det är vattendroppar på displayen.

”Klart bäst samtalsljud i testet och vad vi upplever som bäst antenn. Bra batterikapacitet.”
-Svensk Jakt nr. 6 2019

Slipp ladda din telefon konstant, luta dig tillbaka och låt det 10000 mAh stora batteriet underlätta för dig i vardagen. Vad sägs of en standbytid på upp till 28 dagar och upp till 50 timmars taltid? På en enda laddning!

För dig som är jakt- och fritidsintresserad så är detta en utmärkt telefon. Dagarna då du behöver vara orolig för om telefonen är blöt eller fuktig i fickan är förbi! Oukitel WP2 kan du till och med bada med, den klarar nedsänkning i vatten ner till 1,5 meters djup i 30 minuter.
Den är dessutom väl rustad för allmänt hårdhänt behandling som så lätt händer när man är ute i naturen eller på jobbet.
Sluta oroa dig för att batteriet ska ta slut. Känn dig trygg med 10000 mAh batteri som du också kan använda för att ladda andra enheter. Du har alltså till och med en inbyggd powerbank i denna telefon.

Oukitel WP2, en perfekt jakttelefon.

För jägaren & friluftsmänniskan

Vi är glada att kunna erbjuda en kvalitetstelefon i detta segment för ett mycket överkomligt pris. Svensk kundtjänst, 2 års garanti och en av de bästa tåliga telefonerna på marknaden till riktigt bra.
Vi på e-ville.com tycker att alla ska ha möjlighet att ha en rejäl och hållbar telefon utan att det ska kosta skjortan.

Läs mer om Oukitel WP2 här!

 

Ulefone Armor 5

Utmärkt betyg i Svensk Jakts test av tåliga telefoner.

”Känns som en bra och tålig jägarmobil för den som inte prioriterar foto.”
-Svensk Jakt nr. 6 2019

Ulefone Armor 6, tålig jägarmobil!

Ulefone Armor 5 är en snygg IP68-klassad smartphone med de senaste funktionerna. Ulefone har utvecklat denna telefon så att displayentäcker hela framsidan men rundas av vid front-kameran.

Att telefonen är IP68-klassad betyder att telefonen kan vara i vatten i ner till en meters djup i upp till en timme. Kompositmaterialen som telefonens chassi är gjort av innebär att den tål hårda slag och detta är en räddning för dig som lever en aktiv livsstil. Skärmen skyddas av ett Corning Gorilla Glass 4 som är mer motståndskraftigt mot repor än den genomsnittliga displayen.

”Bra kompromiss mellan prestanda och storlek. Bedöms som stryktålig.
Med en bättre kamera hade betyget blivit 5″
-Svensk Jakt nr. 6 2019

Telefonen har ett ordentligt 5 000 mAh batteri som stödjer 10 W trådlös laddning. På så sätt behöver du inte besvära dig med sladdar eller öppna det vattentäta skyddshöljet om du vill ladda telefonen. Telefonen har fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning för ökad säkerhet samtidigt som den stödjer NFC-mobila betalningar. Detta gör Ulefone Armor 5 perfekt för användaren som efterfrågar en snygg, vatten- och stöttålig telefon som har de senaste funktionerna.
Stort batteri men mindre än det hos Oukitel WP2, det du förlorar i batterikraft vinner du i storlek. Denna telefon är tämligen smidig men har ändå bra batteri som räcker för långa dagar i skogen.

Stödjer trådlös laddning

 

Ulefone Armor 5. En smidig, vattentät och stöttålig telefon i riktigt bra kvalitet. Lågt pris, bra prestanda och stödjer trådlös laddning. Inte konstigt att den fick riktigt bra betyg i Svensk Jakts test av tåliga telefoner i nummer 6 2019.