av Jarkko · 28 feb 2014

Är du trött på att jämt skriva in långa IBAN-kontonummer och referensnummer, kontrollera fakturan, och ständigt behöva fylla i datum och belopp, när du ska betala räkningar? Åtminstone är jag det.

Till din undsättning finns e-villes streckkodsläsare, och med den kan du, utan att ljuga, betala dina räkningar tio gånger snabbare än att manuellt mata in dem. En av e-villes bestående favoriter bland dessa streckkodsläsare är denna, som är väldigt omtyckt. I detta blogginlägg har jag gömt en streckkod, som en streckkodsläsare kan skanna in, och ur denna kod kan du få fram ett presentkort till e-ville.com att köpa varor för.

Streckkodsläsare
Streckkodsläsare

Streckkodsläsare för hemmabruk

Streckkodsläsare för hemmabruk är i allmänhet begränsade till att betala fakturor med. Detta göromål är garanterat aldrig roligt att utföra, men med en streckkodsläsare kommer du åtminstone att snabba upp denna ofrånkomliga plåga.

Läsaren kan läsa streckkoden på upp till en meters avstånd, ifall streckkoden är stor . Normala storlekar på streckkoder känner läsaren igen från ett avstånd på ca 30-40 cm . I nätbanken behöver du bara välja att läsa av din faktura med streckkodsläsaren, rikta, och tryck på avtryckaren, så fyller nätbanken i alla uppgifter, och du behöver sedan bara godkänna betalningen. En liten varning bör sägas…efter att att du använt en streckkodsläsare, vill du aldrig betala fakturor för hand mera!

Produkten har fått bra recensioner från kunder och betyget är för närvarande 4.2/5.0 . Här är en kunds kommentarer :

Förnuftigt och kompakt utformad. Fungerar bra på långa streckkoder . Betalning av räkningar på internetbanken görs utan problem. Klar att användas utan programmering . – Juha K.

Läs andra recensioner på produktsidan , klicka här .

Installation av streckkodsläsaren

Vi på e-ville har valt att saluföra användarvänliga streckkodsläsare . Anslut bara läsaren till datorns USB-uttag och den är färdig att användas direkt, Plug & Play. Läsaren tar ström direkt från USB-porten och därför behövs inga batterier eller andra tillbehör.

Du kan ändra på inställningarna om du till exempel vill att lasern ska lysa kontinuerligt eller bara när du trycker på avtryckaren . Manualen omfattar totalt mer än 180 olika inställningar. Programmeringen utförs genom att helt enkelt skanna streckkoderna i manualen.

Läs mer detaljerade specifikationer , klicka här .

Gör egna streckkoder

Man kan även göra egna streckkoder, till exempel med hjälp av Barcode- Generator -sidan . Det finns sammanlagt över 400st olika godkända streckkodstyper, men endast ett fåtal är i dagligt bruk. Streckkodsläsarna kräver därför ett brett stöd för olika format på dessa koder, men för att betala fakturor behövs normalt bara ”Code 128”

KODER
Har du redan en streckkodsläsare? Hitta en rabattkod genom att skanna streckkoder 🙂

 

Köp en streckkodsläsare och underlätta din vardag!

Till butiken kommer du genom att klicka här .

– Jarkkojarkko

PS. Prenumerera gärna på vår blogg genom att fylla i din e-postadress i rutan uppe till höger.