Designproffset Kati K. fick hem ekologiska kristallampor, en gammaldags anteckningsbok samt tygtejp, för att göra en recension om dessa vackra gåvoprodukter. Läs Katis kommentarer och se de snygga bilderna nedan.

Den ekologiska kristallampan är en produkt för hemmakemisten

1

Jag fick tacksamt möjlighet att presentera några av de för mig, mest intressanta produkterna i e-villes sortiment. Jag fick tre burkar med olika färger på kristaller. Dessa produkter är riktigt spännande och innehåller allt du behöver för att skapa en vacker kristall: glasburk med kork, färgpulver och kristallbotten.

2

I glasburken tillsätts vatten och blandas med färgpulvret. Därefter tillsätts kristallbottnen som senare växer ut till en vacker kristall. Efter att glasburken har stått några dagar har en kristall bildats, och då ska vattnet hällas bort. Det är kul att följa med tillväxten av kristallen.

3

Totalt omfattar e-villes sortiment 6st olika färger på denna ekologiska kristall-lampa.

4

Härlig gammaldags anteckningsbok

5

Denna anteckningsbok passar definitivt min stil. Jag tycker att den är riktigt vacker. Den finns i två olika färger; min bok är röd, men den finns även i grönt.

6

Tygtejp som lämpar sig för många ändamål

7

Med tejpen kan du dekorera ytor och använda den för olika hobbyarbeten. Klisterytan är riktigt vidhäftande och bandet är elastiskt och flexibelt. Att skriva med tusch på ytan går riktigt bra.

8

Jag använde tygtejpen till att göra dekorativa namnlappar till en förvaringsbox. På detta vis är det lätt att göra vackra namnlappar.

9

e-villes urval omfattar verkligen något fint för alla. Ägna lite tid till att kika igenom utbudet!

Här är länkarna till kristallamporna:

Gul Ekologisk kristallampa, Get Well
Grön Ekologisk kristallampa, Best Wishes
Vit Ekologisk kristallampa, Thank You
Röd Ekologisk kristallampa, Good Luck
Blå Ekologisk kristallampa, Believe
Violett Ekologisk kristallampa, Missing You

Här hittar du tygtejpen

Och här hittar du anteckningsböckerna

 

Prenumerera på e-villes blogginlägg så missar du inte några bra erbjudanden eller tips på geniala produkter. Ibland hittar du även en rabattkod bland våra inlägg.