Vilka är vi?

Nätbutiken e-ville.com är ett nordiskt e-handelsföretag med drygt 35 anställda. I sortimentet hittar du bland annat telefoner, fritids- och jaktprodukter samt olika typer av elektronik. Företaget är i ett stadie där det expanderar på den svenska marknaden och därmed söker vi medarbetare till vårt svenska team. Under de 12 åren som företaget existerat har produktsortimentet och hela teamet utvecklats, och även e-ville har spridit ut sig geografiskt. Huvudkontoret ligger numera i IT-metropolen Shenzhen i Kina där vi har våra egna produktchefer, en logistikavdelning och eget sourcing-team. e-ville har även lager, butik samt reparation & service i Mäntsälä, Finland. Företagets tredje kontor ligger i Bangkok där 10 anställda arbetar med marknadsföring, B2B-försäljning samt kundtjänst och det är hit vi söker förstärkning.

Vad kommer du att arbeta med?

De två huvudsakliga grupperna av arbetsuppgifter är inom marknadsföring och B2B-försäljning. Marknadsföringen innefattar content creation som produktbeskrivningar samt att skapa material för Google Ads, Facebook och Instagram. Utöver detta finns det goda utvecklingsmöjligheter och vi är därmed intresserad av vad dina specialkunskaper är.

Vem söker vi?

Vi söker en driven, serviceinriktad och teknikintresserad teamarbetare som tar stort eget ansvar. Utbildningar på gymnasial- och eftergymnasial nivå som premieras är inom företagsekonomi, systemvetenskap, datavetenskap, informationsteknologi eller liknande. Som fördelar anses möjlighet till längre anställning, att du gillar försäljning och har bra språkkunskaper i svenska och engelska. Ifall du kan finska eller har tidigare erfarenhet inom digital marknadsföring som Facebook Business, Google Ads och SEO är detta ett plus men inget krav. För att söka fast anställning bör du vara minst 22 år gammal på grund av visumbestämmelserna i Thailand.

Varför jobba hos oss?

Att arbeta för e-ville innebär en spännande utmaning i ett växande och dynamiskt företag som karaktäriseras av innovation och framtidsanda. Du får möjligheten att arbeta för ett globalt medelstort företag där den svenska enheten på många sätt drivs som en startup. Därmed är du konstant med i viktiga processer och du får inflytande i den dagliga verksamheten. Du får möjligheten att bo och arbeta i färgstarka Bangkok, en ordentlig erfarenhet och förståelse för internationell e-handel och den snabba teknologiutvecklingen i Kina. En fördel vore ändå om du är självständig och äventyrslysten vilka även är egenskaper som efterfrågas i din arbetsroll.

Ansökan

Fråga gärna om mer information eller skicka in din ansökan på engelska till jobb@e-ville.com. Nämn i ditt personliga brev när du har möjlighet att börja samt bifoga CV och löneanspråk. Ansökningsperioden stänger 2020-07-08 och startdatum ju tidigare desto bättre.

Vi ser fram emot din ansökan!